Нашите услуги

Проектиране

Изработване

3D визуализации

Монтаж

Проектиране

Проектирането на мебели е сложен процес. От точността на работата зависи функционалността на интериора. Крайният резултат се влияе от много фактори. При проектирането на мебели се вземат предвид индивидуалните предпочитания и вкусове на клиента. Ако се доверите на нашия екип от опитни проектанти, вие получавате:

  1. Продуктът точно ще съответства на размерите на помещението и определеното за него място.
  2. Устройството и външният вид ще бъдат оригинални и уникални.
  3. Стилът е измислен до най-малкия детайл, идеален за обща декорация на стаята.
  4. Можете да използвате различни материали и текстури.
  5. С възможността да преведете идеи и идеи, получавате точно желания модел. Тя напълно ще отговори на вашите изисквания.

3D визуализации

В най-базовата си форма рендирането е термин от компютърната графика. Той описва процеса на изобразяване, визуализация или създаване на модели с помощта на компютърна 3D програма. 3D изобразяването осигурява реалистични презентации на картини, сцени или визуализация на вашия дом. То илюстрира изграждането на стени, облицовки, мебели, декори, както и цялостно оформление на пространствата. Съвременните възможности на 3D визуализацията позволяват всяка идея да бъде материализирана. Вече не е необходимо да чертаете сложни схеми и да впрягате с всичка сила въозбражението си, за да видите завършен Вашия нов дом. С 3D проектирането е лесно да видите как ще изглежда домът след ремонт или с нови мебели.

Ние от Планекс Елемент  /Мебелно производство/ предлагаме на всички наши клиенти професионално изготвянето на 3D проекти. Изобразяването ще ви помогне да вземете най-доброто решение и да визуализирате всяка промяна или идея, която имате. От вписването на нова мебел в сегашния интериор, до цялостно ново обзавеждане, интериорно проектиране и декориране на всички помещения. 3D визуализацията дава възможност да експериментирате с различни идеи и да изберете тази, която ви допада най-много и задоволява индивидуалния вкус и изисквания. Може да експериментирате с различни подредби на мебелите и цветовете, за да изберете най-функционалното решение.

Изработване

Производствената база е разположена в ЗПЗ в непосредствена близост до базата за производство на алуминиеви дограми и фасади. Производственo хале е оборудвано с различни режещи, кантиращи, фрезоващи, шлайфащи машини.

Мебелите се изработват от качeствена дървесина, шперплат, ПДЧ и МДФ. Работи се основно с материали на Кроношпан, Egger, Blum и Hättich.

Монтаж

Планекс Елемент / Мебелно производство/ предлага на своите клиенти комплексни услуги по монтиране на продуктите си. Монтажният екип от професионалисти ще сглоби вашите мебели бързо, правилно и професионално. Това, заедно с внимателното експлоатиране, гарантира дълъг живот на избраните от вас мебели!

Внедрен софтуер